Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Hawaii: Trei persoane şi-au pierdut viaţa în urma prăbuşirii unui elicopter

© AP Photo / Depo Photos / Cem BakirciВ пригороде Стамбула разбился вертолет
В пригороде Стамбула разбился вертолет - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un elicopter s-a prăbuşit pe o stradă din Hawaii, iar în urma accidentului trei persoane şi-au pierdut viaţa.

CHIȘINĂU, 1 mai - Sputnik. Trei persoane au murit în urma prăbuşirii unui elicopter pe o stradă aglomerată din orașul Kailua din Hawaii, potrivit unui portal local, Hawaii News Now, citat de RIA Novosti.

Elicopter în Afganistan - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Un elicopter militar s-a prăbușit în Afganistan - cel puțin 25 de morți

Potrivit sursei, pilotul elicopterului ar fi pierdut controlul acestuia și a luat foc după o cădere. Martorii incidentului, cu ajutorul furtunurilor de grădină, au încercat să stingă flăcările, reușind să înlăture cel puțin o persoană din aeronava care ardea.

"Vecinii au făcut eforturi eroice, încercând să stingă incendiul și să scoată victimele din avionul care ardea", informează portalul, referindu-se la reprezentantul Departamentului pentru Situații de Urgență, Shane Enright. Ea a confirmat, de asemenea, că moartea celor trei victime a fost declarată la fața locului.

Urmare a prăbușirii elicopterului, părţi ale acestuia s-au împrăștiat și mașina a fost grav avariată.

Compania Novictor, proprietara elicopterului, colaborează strâns cu autoritățile aviatice din SUA pentru efectuarea investigațiilor. Compania a exprimat condoleanțe familiilor celor decedaţi şi a dat asigurări că "siguranța și bunăstarea personalului și a pasagerilor" sunt prioritățile sale.

Fluxul de știri
0