Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Teribilism la volan: Accidentul rutier care i-a șocat chiar și pe oamenii legii – Foto

© Sputnik / Rodion ProcaAccident ДТП
Accident ДТП - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Teribilism și aventurism. Așa poate fi calificat comportamentul unui conducător auto care a provocat astăzi un accident rutier, cu implicarea unui tren.

CHIȘINĂU, 1 mai – Sputnik. Un accident rutier cu implicarea unui automobil de model Dacia și un tren s-a produs miercuri, 1 mai, la orele prânzului în Chișinău. Impactul a avut loc pe strada Feredeului 12.

Din primele informații, se pare că șoferul autovehiculului a încălcat regulile de traversare a liniei de cale ferată. Acesta a ignorat semnalul ”Stop” la trecerea la nivel cu calea ferată, crezând că va reuși să treacă. Însă atunci când a ajuns cu mașina pe calea ferată a fost lovit de tren.

În urma loviturii, mașina, în care se afla doar șoferul, a fost aruncată la o distanță de câțiva metri. Din fericire, nici șoferul autoturismului și nici pasagerii din tren nu au avut de suferit.

La fața locului au venit câteva echipaje ale Poliției dar și mașina salvatorilor. Oamenii legii investighează toate circumstanțele producerii accidentului.

Potrivit Regulamentului Circulației Rutiere, încălcarea de către conducătorul de vehicul a regulilor de traversare a liniei de cale ferată care a generat riscul producerii unui accident de circulaţie, se sancţionează cu amendă de la 75 la 90 de unităţi convenţionale sau de la 3.750 la 4.500 de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o durată de la 40 la 60 de ore, sau cu arest contravenţional pe un termen de 15 zile, în toate cazurile cu privarea de dreptul de a conduce vehicule pe un termen de la 2 la 3 ani.

Imagini de groază în centrul Capitalei: Patru victime și mormane de fiare>>>

Cel mai tragic accident rutier cu implicarea unui tren şi a unei maşini a avut loc în noiembrie 2011. Garnitura a intrat într-un microbuz la trecerea de lângă satul Bulboaca, raionul Anenii Noi. Opt oameni au murit pentru că şoferul vehiculului a ignorat semnalul roşu al semaforului.

Fluxul de știri
0