Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mama lui Dan Bălan: Mi-a fost foarte greu, pe Dănuț l-am născut într-o cameră de cămin

© Photo : Facebook / Ludmila BalanLudmila Balan și Dan Balan
Ludmila Balan și Dan Balan - Sputnik Moldova
Abonare
Ludmila Bălan: „Unii cred că m-am scăldat toată viața în lapte și miere. Nu este deloc așa”. Ce ne-a mărturisit mama lui Dan Bălan.

CHIȘINĂU, 1 mai - Sputnik. Succesul nu se obține peste noapte. Pentru a reuși în viață trebuie să depui eforturi mari și să-ți jetfești timpul tău liber. O spune omul de televiziune „Tanti Ludmila”. Zâna poveștilor admite că mulți dintre cei care o cunosc de la televizor, sau de la distanță, consideră că este o răsfățată, care se scaldă în „lapte și miere”. Părere absolut greșită. Ludmila Bălan a ponit de la zero, așa cum o fac majoritatea oamenilor de succes.

Ludmila Balan - Sputnik Moldova
Societate
Adevăratul motiv pentru care „Tanti Ludmila” s-a retras de pe micile ecrane

„Unii se uită așa dintr-o parte și zic – ce viață, probabil se scaldă în lapte și totul este roz în jurul ei. Nu este așa, dragii mei. Au fost foarte multe greutăți. A fost nespus de greu”, începe a povesti mama lui Dan Bălan.

Ludmila Bălan își amintește și acum greutățile prin care a trecut în primii ani de căsnicie.

 „Eu m-am căsătorit în anul trei de facultate. Noi nu avem nici masă, nici scaun, nici lingură, nimic. Trăiam într-o cămiruță în cămin, 2/2”. S-a născut și Dănuț în acea cămiruță mică de cămin. Nu aveam nimic, iar de mașină – nici pomeneală” povestește mama lui Dan Bălan.

Iar când fiul ei, Dan, a împlinit un anișor, „Tanti Ludmila” s-a angajat pe jumătate de program la televiziunea națională.

„Eu am început să lucrez în televiziune când Dănuț avea un an. Eu aram atunci anul patru de facultate, câștigasem concursul pentru crainici și m-am angajat pentru jumătate de program. A fost foarte greu – copil, televiziune și studii la universitate, la zi. A fost cumplit de greu”, adaugă mama lui Dan Bălan.

Astăzi, Ludmila Bălan are un singur regret – că nu a petrecut mai mult timp cu copiii ei, atunci când ei erau mici.

„Nici lui Dan, nici Sandei eu nu am avut timpul necesar ca să le spun povești, așa cum mi-aș fi dorit eu, fiindcă eram de zori și până în noapte, la muncă, la televiziune. Lui Dănuț am mai reușit eu să-i spun povești, dar Sanda mă urmărea la televizor”, adaugă Tanti Ludmila.

Cert este că, cu multă muncă, perseverență și optimism a obținut tot ce și-a dorit.  

„Tot ce am făcut, am făcut prin muncă și efort depus. Aproape toate visele mele s-au realizat. Ca prin minune, de altfel, probabil pentru că sunt și o fire optimistă”, adaugă mama lui Dan Bălan.

Interviul integral cu mama lui Dan Bălan poate fi urmărit AICI.

Autor: Silvia Zavadovschi

Fluxul de știri
0