Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Imagini de groază în centrul Capitalei: Patru victime și mormane de fiare

© Sputnik / Мирослав Ротарьдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un impact violent dintre două mașini astă noapte în centrul orașului Chișinău i-a îngrozit pe oamenii legii și trecători.

CHIȘINĂU, 1 mai – Sputnik. Imagini parcă desprinse dintr-un film de groază au putut fi văzute astă noapte pe o stradă din centrul Capitalei. Două mașini s-au ciocnit violent la intersecția bulevardului Grigore Vieru cu strada Ierusalim. În urma impactului patru tineri au ajuns la spital cu diverse traumatisme.

Potrivit datelor prezentate de oamenii legii, două autovehicule, de model BMW și Toyota, s-au lovit violent în jurul orei 23:00. Impactul a fost atât de puternic încât din cele două mașini practic au rămas doar bucăți de fiare.

Mai mulți martori au postat pe rețelele de socializare imaginile groaznice de la locul accidentului.

În urma impactului dintre cele două mașini, șoferul BMW-ului de 29 de ani și alți doi pasageri din aceiași mașină, dar și șoferul Toyota, în vârstă de 19 ani, au fost transportați la spital cu diverse traumatisme.

Poliția investighează toate cauzele producerii accidentului pentru a stabili cine se face vinovat.  

Fluxul de știri
0