Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Xenia Deli răspunde comentariilor negative: Iată ce replică i-a dat unei fane - Foto

© Photo: Insatgram / noirboudiorXenia Deli
Xenia Deli - Sputnik Moldova
Abonare
Xenia Deli este foarte activă pe rețelele de socializare, iar fanii nu ezită să comenteze sub fiecare poză.

CHIȘINĂU, 30 apr - Sputnik. Modelul basarabean este zilnic asaltată cu sute de comentarii. Dacă unele dintre acestea trec neobservate de către brunetă, atunci altele chiar o afectează. Uneori Xenia nu se poate abține și oferă replici cârcotașilor.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

🐱+🦁=🐥 😄😄😄

Публикация от Xenia Deli (@xeniadeli)

Recent, moldoveanca a fost indignată de unul dintre comentariile lăsate de o “admiratoare” la o poză cu micuța Anastasia. Aceasta i-a scris: “Barbații arabi apreciază doar feciorii.”

Посмотреть эту публикацию в Instagram

🍭🌸💞my best friend for life💞🌸🍭

Публикация от Xenia Deli (@xeniadeli)

La o astfel de abordare a lucrurilor modelul pare că nu s-a așteptat. Replica ei nu a intârziat însă să apară: “Nu am auzit nimic mai prostesc. Că să stiți, soțul meu și-a dorit foarte mult o fetiță. Asta chiar dacă are 2 fetițe și un baiețel din căsnicia anterioară.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Happiness is not in things , happiness is in you❤️❤️❤️ photo by @georgefavios 🙏🏽😘

Публикация от Xenia Deli (@xeniadeli)

Părerea Xeniei a fost susținută și de alți comentatori care s-au arătat uimiți de tupeul unor oameni care-și permit să "arunce" astfel de fraze. “Bărbații, indiferent de naționalitate, își iubesc toți copiii la fel.”, “Aveți dreptate, dar cred că soțul Xeniei este o excepție.”, au comentat abonații ei.

Fluxul de știri
0