Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Agenția Servicii Publice va elibera astăzi acte de identitate - Detalii

© Sputnik / Miroslav RotariPașaport
Pașaport  - Sputnik Moldova
Abonare
Serviciile de eliberare a actelor de identitate și serviciile de stare civilă vor fi disponibile, în ziua de 30 aprilie, în toate centrele multifuncționale și subdiviziunile teritoriale ale ASP. Nu se vor elibera acte de identitate doar în termen de 24 de ore și la data adresării.

CHIȘINĂU, 25 apr – Sputnik. Agenția Servicii Publice (ASP) anunță că va activa în ziua de marți, 30 aprilie, zi liberă decretată de Guvern. Decizia a fost luată în vederea asigurării unui proces continuu de eliberare a actelor de identitate în luna aprilie.

Serviciile de eliberare a actelor de identitate și serviciile de stare civilă vor fi disponibile în toate centrele multifuncționale și subdiviziunile teritoriale ale ASP. În intervalul orelor 8.00-16.00 se vor presta serviciile conform competenței, cu excepția celor în termen de 24 de ore și la data adresării.

În același timp, își va desfășura activitatea și Secția calificare a conducătorilor auto din municipiul Chișinău.

Doritorii se pot programa la serviciile ASP prin intermediul paginii web www.asp.gov.md sau telefonic la numerele de contact 14909, (+373 22) 25-70-70.

Fluxul de știri
0