Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Tragedie: Cunoscut creator de modă român, mort într-un grav accident de circulație

© Sputnik / Miroslav RotariАвария в Кишиневе дтп accident rutier
Авария в Кишиневе дтп accident rutier - Sputnik Moldova
Abonare
Accidentul s-a produs luni dimineață, în a doua zi de Paște, în județul Constanța.

CHIȘINĂU, 29 apr – Sputnik. Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit în această dimineață, în urma unui grav accident care s-a produs în județul Constanța, România, la ieşirea din localitatea Săcele spre Năvodari. Acesta se întorcea de la o petrecere într-un club de noapte și se afla singur în mașină.

Авария в Кишиневе  - Sputnik Moldova
Accidente
Grav accident în Capitală: Un microbuz s-a răsturnat - Video

Potrivit presei române, creatorul de modă a fost găsit lângă automobil de către un bărbat, în jurul orei 07:15. Serviciul de Ambulanță sosit la fața locului nu a putut decât să constate decesul.

Răzvan Ciobanu se afla la volanul unui Range Rover, iar potrivit polițiștilor acesta a pierdut controlul mașinii ”din cauza neatenţiei în conducere”. Automobilul a părăsit partea carosabilă, a mers 850 de metri, lovind apoi mai mulţi copaci. Corpul designerului a fost proiectat în afara bolidului.

Creatorul Răzvan Ciobanu se afla pe litoralul românesc împreună cu mai mulți prieteni, pentru a petrece sărbătorile.

Designerul avea 43 de ani. Răzvan Ciobanu a avut prima prezentare de modă la numai 19 ani, iar în septembrie 2007 a participat, alături de Irina Schrotter și de alți designeri din întreaga lume la expoziția internațională de design vestimentar The Train, care s-a desfășurat la New York.

Fluxul de știri
0