Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Accident teribil la Edineț: O tânără și-a pierdut viața chiar de Paște

CC0 / Pixabay / Alexas_Fotos / Авария
Авария - Sputnik Moldova
Abonare
Salvatorii nu au avut liniște nici în ziua de Paște – aceștia ai fost solicitați să intervină în peste 50 de situați de risc.

CHIȘINĂU, 29 apr – Sputnik. Un grav accident de circulație a avut loc noaptea trecută în apropiere de localitatea Terebna raionul Edineț. O tânără de numai 24 de ani a murit pe loc. Potrivit unor surse din cadrul Poliției, șoferul ar fi urcat beat la volan

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 03.33. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, un automobil de model Opel Vectra a fost implicat într-un accident rutier, mijlocul de transport fiind proiectat într-un copac.

Авария в Кишиневе  - Sputnik Moldova
Accidente
Grav accident în Capitală: Un microbuz s-a răsturnat - Video

Salvatorii au efectuat lucrări de descarcerare pentru două persoane - conducătorul auto, care a fost transportat la spital cu diverse traumatisme, dar și pentru o femeie în vârstă de 24 de ani, care decedase pe loc în urma impactului violent. Circumstanțele cazului sunt investigate de organele de drept.

Pompierilor au avut de intervenit în ziua de Paște și loc pe șoseaua Orhei – Telenești unde un automobil de model Audi a fost cuprins de flăcări. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat pe 28 aprilie la ora 11.20. La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori care au reușit lichidarea focului. În urma arderii nimeni nu a avut de suferit.

Un caz grav a avut loc și în localitatea Dobrușa raionul Șoldănești. Potrivit IGSU, o femeie în vârstă de 84 de ani a încercat să aprindă focul în sobă folosind un lichid ușor inflamabil. După ce bătrâna a aprins chibritul, substanța a luat foc, iar hainele acesteia și lucrurile din jur au fost cuprinse de flăcări. Femeia a decedat pe loc, fiind găsită carbonizată de către vecini.

IGSU informează că în ultimele 24 de ore angajații instituției au fost solicitați la lichidarea mai multor focare de ardere, deblocări de uși, dar și acțiuni de descarcerare. Pentru prevenirea și lichidarea situațiilor de risc au intervenit 224 de salvatori și pompieri cu 62 autospeciale de intervenție.

Fluxul de știri
0