Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Steluța Andreeva - Femeia de fier din spatele ministrului Economiei

© Sputnik / Miroslav RotariSteluța Andreev
Steluța Andreev - Sputnik Moldova
Abonare
În culisele instituției este o persoană importantă, de care ascultă toți angajații, inclusiv ministrul. Mai ales când e vorba de situații care pot periclita imaginea ministerului – nimeni nu îndrăznește să o contrazică. Vorbim despre șefa cabinetului Ministerului Economiei și Infrastructurii, pe care vă invităm să o cunoașteți!
Omul din spatele ministrului Chiril Gaburici: brunetă din zodia scorpionului

Steluța Andreeva este unul dintre cei mai buni specialiști în domeniul comunicării și relațiilor publice din țară. În echipa ministrului Chiril Gaburici a venit în acum un an. Misiunea ei este să asigure o comunicare eficientă între specialiștii instituției și mass-media, să-l consilieze pe ministru și să promoveze imaginea Ministerului Economiei și Infrastructurii.

”Nu este o misiune grea atâta timp cât Ministerul Economiei și Infrastructurii are o echipă excelentă de profesioniști și este condus de un ministru cu o experiență fantastică în spate, de la care învăț permanent”, ne-a mărturisit Steluța Andreeva.

Una dintre provocările Steluței Andreeva este prevenirea mediatizării informaților eronate despre activitatea Ministerului Economiei și Infrastructurii sau atenuarea impactului acestora.

© Sputnik / Miroslav RotariSteluța Andreev
Steluța Andreeva - Femeia de fier din spatele ministrului Economiei - Sputnik Moldova
Steluța Andreev

”Mă doare când faptele sunt interpretate eronat. Am văzut multe știri eronate despre activitatea Ministerului Economiei. Am înțeles în decursul anilor că unii jurnaliști, în funcție de pregătire și politica editorială, pot face circ din orice subiect, pot duce răul la extrem. Părerea mea este că, în orice situație, putem rămâne echidistanți și să abordăm toate aspectele problemei”, a opinat Steluța Andreeva.

Steluța Andreeva este specialistul în comunicare și relații publice care nu se jenează să-și contrazică șefii, chiar dacă sunt miniștri. Dacă deduce că o anumită decizie va dăuna imaginii instituției, atunci polemicile cu ea devin inutile. Vestea bună este însă că, la Ministerul Economiei și Infrastructurii, Steluța Andreeva se bucură de încrederea ministrului Chiril Gaburici și a echipei sale.

”Dacă nu există încredere între șef și comunicator, mai ales în situații de criză, atunci mai bine să angajeze pe altcineva. Un comunicator eficient nu este o persoană moale, nu va zice ok doar pentru că așa a zis șeful. De acțiunile comunicatorului depinde ce părere își face publicul despre instituție”, a explicat Steluța Andreeva.

Mai multe dezvăluiri aflați din interviu.

Autor: Maria Dimineț

Fluxul de știri
0