Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Peste 20 de dansatori moldoveni, în pregătiri pentru Campionatul Mondial de Dans Modern

© Sputnik / OsmatescoVictoria Basiul
Victoria Basiul - Sputnik Moldova
Abonare
Recent în Federația Rusă s-a desfășurat Campionatul de Dans Modern. Președinta Federației Dansului Modern și de Estradă din Republica Moldova, Victoria Basiul, a participat la acest campionat în calitate de arbitru.
Peste 20 de dansatori moldoveni, în pregătiri pentru Campionatul Mondial de Dans Modern

Acesta nu este primul Campionat la care participă Victoria Basiul în calitate de arbitru. În luna noiembrie a anului trecut, Victoria Basiul a avut ocazia să jurizeze și Campionatul Intern de Dans Modern al Ucrainei.

Potrivit ei, în cadrul concursului sunt selectați cei mai buni dansatori, care ulterior, vor participa la Campionatul Mondial de Dans Modern.

Victoria Basiul spune că de fiecare dată se întoarce acasă cu noi viziuni și constată faptul că dansatorii din Republica Moldova ar putea fi printre cei mai puternici concurenți pentru sportivii din alte țări care se califică în finală.

Echipa de dansatori din Moldova se pregătește deja pentru Campionatul Mondial de Dans Modern, care se va desfășura în luna mai, în Croația.

"În acest am vor participa 24 de sportivi moldoveni. Muncim mult pentru ca să obținem rezultate frumoase și să ne întoarcem acasă cu medalii", a declarat Victoria Basiul.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0