Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Vladimir Putin a evidențiat nivelul de cooperare fără precedent dintre Rusia și China

© Photo : POOL / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin în China
Vladimir Putin în China - Sputnik Moldova
Abonare
Vladimir Putin se află într-o vizită în China, unde a participat la summitul "Noile drumuri ale mătăsii", desfășurat la Beijing, în prezenţa a circa 40 de şefi de stat şi de guvern.

CHIȘINĂU, 26 apr - Sputnik. Președintele rus Vladimir Putin a declarat că relațiile comerciale și economice ruso-chineze se dezvoltă mai mult decât se planifica, cifra de afaceri din 2018 depășește 108 miliarde de dolari, a declarat liderul rus, deschizând discuțiile bilaterale ruso-chineze cu președintele chinez Xi Jinping.

Vladimir Putin - Sputnik Moldova
Rusia
Ce a făcut președintele rus Vladimir Putin până la discuțiile cu Kim Jong Un

"Cooperarea noastră a atins un nivel înalt fără precedent și a devenit un exemplu pentru modul în care relațiile interguvernamentale ar trebui construite în lumea modernă", a declarat șeful statului rus.

La sfârșitul anului 2018, comerțul a crescut cu 24,5% și a atins un record record de 108 miliarde de dolari pentru noi.

Vladimir Putin a reamintit că anul trecut liderii au stabilit o limită de 100 de miliarde de dolari.

Președintele rus se află într-o vizită în China, unde a participat la summitul "Noile drumuri ale mătăsii" organizat la Beijing, în prezenţa a circa 40 de şefi de stat şi de guvern.

Fluxul de știri
0