Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Așa nu i-ai mai văzut: Mesajul încifrat al celor de la CNA: Măști, arme și iepuri - Foto

© Sputnik / Miroslav RotariOfiţeri CNA Спецназ НАЦ
Ofiţeri CNA Спецназ НАЦ - Sputnik Moldova
Abonare
Angajații CNA s-au fotografiat de o manieră total improprie pentru această instituție care seamănă sau ar trebui să semene nu doar respect, dar chiar teamă în rândul funcționarilor și angajaților din domeniul public și privat.

CHIȘINĂU, 26 apr – Sputnik, Sergiu Praporșcic. Am încercat să înțelegem și noi de ce angajații CNA s-au fotografiat cu câte un iepure în brațe.

Poate ca să le sugereze celor care iau sau dau mită că trebuie să se teamă de ei așa cum sunt fricoși iepurii…

Sau poate că ei au vrut să spună că de azi înainte angajații CNA vor fi fecunzi în activitatea lor așa cum sunt iepurii…

Sau poate ca să ne spună nouă tuturor, întregii societăți, că CNA a terminat cu corupția în țara noastră, nu mai are pe cine prinde și ofițerilor de la Centrul Anticorupție nu le mai rămâne decât să prindă iepuri.

Greu de spus. Dar în mod sigur că acest gest al lor este un semnal încifrat, adresat cuiva. Altfel niște ditamai ofițeri care luptă cu corupția nu s-ar fi fotografiat, fără niciun motiv, cu iepurii în brațe. Că nu-s nebuni de cap. Părerea mea.

Opinia autorului ar putea să nu coincidă cu cea a redacției.

Fluxul de știri
0