Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Îngrozitor: Vezi ce făceau doi locuitori ai orașului Lipcani într-o fostă fabrică

© Sputnik / Maksim Bogodvid / Accesați arhiva multimediaFabrică - Imagine Simbol
Fabrică - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Incidentul a fost înregistrat în seara zilei de ieri, după o lună de monitorizare a persoanelor implicate.

CHIȘINĂU, 26 apr – Sputnik. Doi locuitori ai orașului Lipcani sunt suspectați de prepararea și utilizarea substanțelor narcotice. Aceștia au fost reținuți de polițiștii de frontieră după ce au fost monitorizați timp de o lună.

Potrivit informației operative, infractorii pregăteau drogurile în spațiile fostei fabrici de conserve din orașul Lipcani, pentru ca ulterior să le consume.

Canabis Sativa, Cânepă Industrială - Sputnik Moldova
Societate
Ingenios: Iată unde a plantat un moldovean canabis

În urma acțiunilor întreprinse de către angajații Poliției de Frontieră, au fost identificați doi cetățenii cu vârstă de 33 și 25 de ani, originari din orașul Lipcani.

Suspecții păstrau în depozitele avariate ale fostei fabrici de conserve o cantitate importantă de masă vegetală. Ulterior, aceștia au fost surprinși în timp ce întrebuințau substanțele psihotrope.

În cadrul cercetării la fața locului au fost depistate și ridicate aproximativ un kilogram de masă vegetală de culoare verde cu miros specific, asemănătoare cu canabis, semințe de cânepă de culoare verde și un aparat confecționat artizanal, destinat consumului masei preparate.

Dacă vor fi găsiți vinovați, indivizii riscă de la 1 și până la 6 ani de închisoare, cu privarea dreptului de a ocupa anumite funcţii.

În prezent, polițiștii de frontieră derulează acțiuni suplimentare pentru a elucida toate circumstanțelor și identificarea tuturor persoanelor implicate.

Fluxul de știri
0