Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Clasamentul unui post TV rusesc: Buzova, în topul celor mai proaste interprete – Video

© Sputnik / Екатерина Чеснокова / Accesați arhiva multimediaПевица Ольга Бузова
Певица Ольга Бузова - Sputnik Moldova
Abonare
Olga Buzova este un fenomen în ceea ce numim astăzi showbiz: face milioane din cântat, deși nu poate cânta. Un prestigios portal din Rusia încearcă să explice fenomenul.

CHIȘINĂU, 25 apr – Sputnik, S.P. În acest caz, cuvântul "prost" este folosit cu sensul de obișnuit, comun, de calitate inferioară, lipsit de valoare, și în niciun caz de lipsit de inteligență, fără judecată, fără minte, nătărău, nerod, tont, prostănac. Și asta pentru că Olga Buzova este lipsită de talent interpretativ, nu poate să cânte. În acest sens putem spune că este o interpretă proastă. Dar nu proastă în general și asta pentru că o duce mintea atât de bine la afaceri, la făcut bani.

Olga Buzova - Sputnik Moldova
Societate
Buzova, umilită chiar pe contul ei de Instagram: Unde îți sunt sânii? – Video

Talentul interpretativ al Olgăi Buzova este unul discutabil, titrează faimosul portalul rambler.ru. Potrivit experților de acolo, fosta participantă la pa proiectul Dom-2 a devenit celebră după ce… a divorțat. Olga a profitat de ocazie și s-a recalificat din interpretă, deși nu o are câtuși de puțin cu cântatul.  

Potrivit rambler.ru, mai lipsite de talent sunt doar două interprete din Federația Rusă Iulia Kovalciuk și Anna Semionovici.

În mod paradoxal, deși este contestată de mulți, deși i se fac multe reproșuri, oricum ea își are și mulți fani. Aceștia recunosc că nu prea are Buzova talent, dar oricum o aplaudă și merg la concertele la care participă ea.

Fluxul de știri
0