Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Schimb de cadouri: Iată ce i-a dăruit Kim Jong Un lui Vladimir Putin - Video

© Sputnik / Алексей Никольский / Trecere la banca de fotografiiVladimir Putin și Kim Jong Un
Vladimir Putin și Kim Jong Un - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, și liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un, au făcut un schimb de daruri în cadrul întrevederii de astăzi.

CHIȘINĂU, 25 apr – Sputnik. Liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un, i-a oferit în dar președintelui rus Vladimir Putin o sabie tradițională coreeană, iar liderul rus i-a oferit drept gest de răspuns o sabie și un set de ceai.

“Când nu existau armele moderne, erau folosite astfel de săbii, ele simbolizează puterea, spiritul meu și spiritul poporului meu care vă susține”, i-a spus Kim Jong-un lui Putin.

“Vă mulțumesc din suflet”, i-ar răspuns liderul rus.

Odată ce oferirea în dar a armelor se consideră a fi un semn rău, liderii au mai făcut un schimb simbolic de monede.

Reamintim că astăzi Putin și Kim Jong-un s-au întâlnit la Vladivostok în format extins. Discuțiile tete-a-tete au durat peste două ore, fiind urmate de o întrevedere de o oră și jumătate într-un format extins. Părțile au abordat subiecte precum istoria relațiilor dintre Rusia și Coreea de Nord, perspectivele dezvoltării acestor relații, precum și reglementarea situației de pe Peninsula Coreeană.

Cei doi lideri au declarat că summitul a fost unul consistent și aprofundat.

© Sputnik / Алексей Никольский / Trecere la banca de fotografiiVladimir Putin și Kim Jong-un au făcut un schimb de daruri.
Schimb de cadouri: Iată ce i-a dăruit Kim Jong Un lui Vladimir Putin - Video - Sputnik Moldova
Vladimir Putin și Kim Jong-un au făcut un schimb de daruri.
Fluxul de știri
0