Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Kim Jong-un - Primele declarații după discuția tete-a-tete cu Vladimir Putin

© Sputnik / Vladimir Melnikov  / Accesați arhiva multimediaKim Jong Un
Kim Jong Un - Sputnik Moldova
Abonare
Kim Jong-un a declarat că schimbul de idei cu Putin pe probleme de interes reciproc a fost "fructuos"

CHIȘINĂU, 25 apr - Sputnik. Președintele nord-coreean Kim Jong-un i-a mulțumit, joi, președintelui rus Vladimir Putin pentru un dialog substanțial tete-a-tete cu privire la chestiunile de interes reciproc și și-a exprimat speranța că negocierile vor continua într-un mod similar constructiv.

Primele imagini video de la întâlnirea Putin-Kim - Sputnik Moldova
Video
Primele imagini video de la întâlnirea Putin-Kim

"Sunt foarte fericit să mă întâlnesc cu dvs., domnule președinte, și cu prietenii ruși", a spus Kim la începutul discuțiilor cu Putin în format extins, mulțumindu-i lui Putin că a găsit timp pentru întâlnire și a transmis "salutări călduroase în numele guvernului [nord-coreean] și a oamenilor".

"Am venit în Rusia pentru a face schimb de opinii cu privire la situația actuală a Peninsulei Coreene, care este acum una dintre cele mai presante probleme ale agendei internaționale, pentru a discuta modalități de soluționare pașnică a acestei probleme și, de asemenea, relații bilaterale în conformitate cu cerințele noului secol", a spus Kim.

"Domnule președinte, tocmai am avut un schimb substanțial de opinii tete-a-tete cu privire la chestiunile de interes reciproc și probleme urgente. Aș dori să vă mulțumesc pentru timpul petrecut cu mare plăcere. Sper că acestea vor continua în mod similar, util și constructiv", a adăugat Kim.

Fluxul de știri
0