Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Datorită implicării oamenilor, s-au colectat bani pentru copiii grav bolnavi din Moldova

© Sputnik / OsmatescoElena Bacalu
Elena Bacalu - Sputnik Moldova
Abonare
În preajma sărbătorilor pascale oamenii sunt tot mai predispuși să facă fapte bune. Iată de ce pentru al doilea an consecutiv, de Florii, un grup de persoane și-au propus să adune niște fonduri pentru a le aduce bucurie celor mai triști ca noi.
Datorită implicării oamenilor, s-au colectat bani pentru copiii grav bolnavi din Moldova

În Duminica Floriilor s-a desfășurat cea de-a II-a ediție a Acțiunii de caritate "De florii - pentru Copii".

Duminica Floriilor i-a unit pe mai mulți oameni în jurul unui scop nobil. Un grup de femei de afaceri, doamne cu funcții de conducere din Moldova și alți oameni de bună credință au colectat bani pentru tratamentul unor copii, doi dintre care suferă de cancer, iar alți doi au paralizie cerebrală.

"Mi-a venit această idee pentru că sunt copii care au nevoie urgent de tratament, iar de cele mai dese ori acesta este destul de costisitor și se face peste hotarele țării. Din păcate părinții nu pot suporta aceste cheltuieli", a precizat Elena Bacalu, inițiatoarea acțiunii de caritate.

Potrivit deputatei, la această ediție s-a colectat o sumă impunătoare de bani, peste măsura așteptărilor sale. Astfel s-au adunat circa 307.000 de lei pentru tratamentul copiilor care au nevoie urgent de intervenție chirurgicală peste hotarele țării.

"Vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor de bună credință care s-au mobilizat și au dat dovadă de receptivitate și au înțeles cât de mult acești copii au nevoie de ajutorul nostru. Sunt împlinită sufletește pentru că ne reușește să colectăm aceste sume de bani și oamenii încearcă să facă tot mai multe fapte bune", a punctat Elena Bacalu.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0