Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce i-au făcut cinci vlăjgani, înarmați cu Kalașnikov, unei șoferițe din Capitală – Foto

© Sputnik / Владимир Вяткин / Accesați arhiva multimediaAutomat Kalașnikov
Automat Kalașnikov - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr de 25 de ani și patru amicii de-ai săi au fost reținuți de inspectorii de patrulare, după ce au amenințat în trafic o șoferiță, care se deplasa pe strada Tudor Vladimirescu din Capitală, în jurul orei 02:00, în noaptea de 21 spre 22 aprilie.

CHIȘINĂU, 23 apr – Sputnik. Speriată de cele întâmplate, șoferița s-a apropriat de primul echipaj de patrulare, povestindu-le întâmplarea oamenilor legii. Ea a mai adăugat că tinerii se deplasează cu un automobil „Opel”, de culoare gri închis, fără plăcuțe de înmatriculare.

Peste câteva intersecții, într-o stație de alimentare cu benzină, inspectorii de patrulare au observat automobilul descris, în timp ce șoferul instala plăcuțele de înmatriculare a mașinii, fiind ajutat și de ceilalți prieteni.

Conducătorul auto s-a dovedit a fi un tânăr de 25 de ani, domiciliat în Mateuți, raionul Rezina, care se afla în stare de ebrietate. La testarea cu apăratul Drager, el avea 0,65 mg/l în aerul expirat. Întrebați la fața locului, nici unul din ei nu au recunoscut cui îi aparține mulajul de armă AK-47.

Aceștia au fost conduși la IP Râșcani, pentru documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor.

Fluxul de știri
0