Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Minute de coșmar la bordul unui avion Istanbul-Chișinău: Iată ce au făcut piloții

© Sputnik / Максим Богодвид / Accesați arhiva multimediaUn avion pe pista de decolare a unui aeroport, imagine din arhivă
Un avion pe pista de decolare a unui aeroport, imagine din arhivă - Sputnik Moldova
Abonare
Pasagerii de pe cursa avia Chișinău-Istanbul au trăit momente de groază. Până a ateriza pe aeroportul din Chișinău, pilotul a schimbat brusc, în câteva rânduri direcția de deplasare, dar și altitudinea la care zbura avionul, înclinându-l ba pe o aripă, ba pe alta. El a făcut și un șir de alte manevre, care nu au putut fi înțelese de pasageri.

CHIȘINĂU, 23 apr – Sputnik. Potrivit unui mesaj plasat de un pasager pe pagina Ruanway 08 pe Facebook, avionul mai că nu s-a prăbușit.

Pentru că mulți pasageri s-au simțit prost, în aeroport a fost chemată ambulanța. "Au chemat ambulanța, oamenii și-au pierdut cunoștința", a scris acesta.

"Vira stânga-dreapta deasupra pământului ca un (limbaj necenzurat), apoi a plonjat în jos și noi am ajuns cu capul în tavan", a mai scris acesta.

"Înainte de aterizare, a plonjat 100 de metri în jos, ca un bolovan, chiar daca eram la un 1 km înălțime, efectiv puteam atinge pământul cu mâna. Credeam că vom muri", a mai scris el.

"O mamă cu doi copii și-a pierdut cunoștința: cu greu au reușit să o resusciteze", a mai adăugat el.

Ca să verifice dacă nu cumva pasagerul ce a trimis mesajul a exagerat, cei de la Ruanway 08 au verificat traiectoria avionului cu pricina. Și cu adevărat, Flightradar24.com a indicat o traiectorie foarte stranie, cu viraje necaracteristice unui zbor normal.

Deocamdată nici compania care efectuează cursa respectivă, nici autoritățile nu au venit cu explicații în acest caz.  

Fluxul de știri
0