Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Fapta rușinoasă a unui bărbat din sectorul Râșcani, Chișinău – Video

© Sputnik / Miroslav Rotarihoț
hoț - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat a furat un cvatrociclu din portbagajul unei mașini care staționa într-o parcare din sectorul Râșcani al Capitalei.

CHIȘINĂU, 23 apr – Sputnik. Un tânăr de 20 de ani a fost reținut de oamenii legii pentru că a furat un cvatrociclu. Polițiștii au fost informați despre furt în data de 10 aprilie, de către proprietarul cvatrociclului. Acesta a declarat că mijlocul de transport a fost furat din portbagajul automobilului de model “Toyota Hilux”.

Полиция  - Sputnik Moldova
Societate
Cel mai căutat hoț din Capitală: Poliția solicită implicarea cetățenilor - Video

Polițiștii au stabilit că individul a pătruns într-o parcare din strada Grigore Vieru, a deteriorat lacătului de la portbagajul automobilului și a furat bunul în valoare de 8 000 de lei. În urma acțiunilor speciale de investigații, forțele de ordine au identificat și reținut suspectul. Acesta a fost  escortat la Inspectoratul de Poliție pentru audieri.

În urma acțiunilor procesual penale, acesta și-a recunoscut vinovăția. El le-a spus oamenilor legii că mijlocul de transport furat l-a vândut unei persoane necunoscute la un preț simbolic. Este de menționat că tânărul nu este la prima abatere, anterior fiind judecat pentru furt.

În acest context tânărul este cercetat pentru furt. Conform legislației în vigoare, această infracțiune se pedepsește cu amendă în mărime de la  de la 32 500 de lei până la 67 500 de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani. În acest moment ofițerii de investigație întreprind toate măsurile pentru a stabili locului aflării bunului sustras.

Fluxul de știri
0