Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

A fost identificat „șmecherul”, care s-a plimbat cu un BMW prin parc - Video

© Sputnik / Miroslav RotariParcul „Valea Morilor”
Parcul „Valea Morilor” - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Inspectoratul național de Patrulare s-a autosesizat în cazul șoferului agresiv care „s-a plimbat” cu mașina pe pistele destinate pietonilor și bicicliștilor din parcul Valea Morilor.

CHIȘINĂU, 22 apr – Sputnik. Inspectoratul Naţional de Patrulare l-a identificat și sancționat pe șoferul care, intenţionat, a circulat cu BMW-ul pe pista de alergat a unui parc din capitală.

Potrivit oamenilor legii, la volanul mașinii s-a aflat un bărbat de 42 de ani.

Acesta a fost sancționat contravențional cu 750 de lei și trei puncte de penalizare.

Amintim că inspectoratul Național de Patrulare s-a autosesizat în baza secvenței video apărute pe rețelele de socializare, unde se vede clar că un șofer intenționat conduce pe pista de alergat a unui parc din capitală, loc interzis pentru circulația autovehiculelor. Incidentul a avut loc pe 19 aprilie 2019.

Șoferul automobilului de lux nu doar că a circulat pe pista destinată pietonilor și bicicliștilor, într-un parc în care este interzisă circulația autovehiculelor, dar și l-a amenințat pe cel car l-a filmat.

Fluxul de știri
0