Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Culmea tupeului: Au vrut să treacă frontiera cu acte false – Detalii

© Sputnik / Miroslav Rotarivamă
vamă - Sputnik Moldova
Abonare
Doi moldoveni au vrut să treacă frontiera cu acte false. Iată ce riscă.

CHIȘINĂU, 22 apr – Sputnik. Polițiștii de frontieră din punctul de trecere Criva și Otaci au identificat în acte semne neveridice și lipsa elementelor de protecție. Cazurile au fost înregistrate în acest weekend, fiind documentați doi conaționali.

Poliția de Frontieră - Sputnik Moldova
Societate
Așa ceva nu ai mai văzut – Iată ce au încercat să facă doi bărbați în zona de frontieră

De linia de control, pe sensul de intrare în țară prin punctul de trecere Criva, s-a apropiat un mijloc de transport de model Mercedes Benz S500 cu plăcuțele de înmatriculare lituaniene.

În timpul examinării documentelor, inspectorul Poliției de Frontieră a observat că asigurarea internațională și revizia tehnică a autoturismului sunt false. 

Audiat, locuitorul orașul Râșcani a comunicat că nu cunoaște nimic despre cele depistate. Autoturismul a fost reținut în parcarea Poliției de Frontieră Criva până la elucidarea tuturor circumstanțelor.

Un alt cetățean a vrut să treacă frontiera cu un permis de conducere fals care ar fi fost eliberat de autoritățile Federației Ruse. Acesta a fost prezentat polițiștilor de frontieră de către un conațional în vârstă de 20 de ani pentru a i se permite ieșirea din Republica Moldova.

Întrebat cum a ajuns în posesia actului cu indici de falsificare, tânărul a susținut că ar fi o greșeală la mijloc. În prezent sunt întreprinse toate acțiunile necesare pentru a clarifica situațiile semnalate. Cei doi moldoveni riscă amendă.

Fluxul de știri
0