Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Misterul a fost spulberat. Cui îi scrie Dan Bălan în timpul show-ului „Vocea Ucrainei”

© Photo : Instagram / Dan BalanDan Balan
Dan Balan - Sputnik Moldova
Abonare
Vezi cui îi scrie mesaje Dan Bălan în timpul show-ului „Vocea Ucrainei”. Mama interpretului face dezvăluiri.

CHIȘINĂU, 22 apr – Sputnik. Interpretul din Republica Moldova Dan Bălan, cel care a dus faima țării noastre în întreaga lume, mai nou, este și jurat la show-ul „Vocea Ucrainei”. În cadrul emisiunii „Intersecții” de la Radio Sputnik Moldova, mama interpretului a dezvăluit cui îi scrie acesta în timpul show-ului.

„Noi chiar vorbim în timpul show-ului. El mă întrebă: „cum crezi, cine va ieși acum”. Și eu mă dau cu părerea”, a declarat Ludmila Balan.

„Tanti Ludmila” spune că are o relație de prietenie cu fiul său și așa a fost întotdeauna.  

Ludmila Balan - Sputnik Moldova
Exclusiv: Cerințele Ludmilei Balan față de nora sa, viitoarea soție a lui Dan Balan

„Diferența dintre mine și Dan este de 21 de ani. Noi avem o relație foarte frumoasă. Desigur că eu aș vrea să vină mai des în Moldova, dar el este foarte ocupat. Și așa când vine, vine pe neașteptate și doar pentru câteva ore”, a declarat Ludmila Balan.

Cert este că mama lui Dan Bălan este printre primele persoane care ascultă noile piese ale interpretului, iar de când acesta este jurat la show-ului „Vocea Ucrainei”, ea nu pierde nicio ediție.   

„Eu sunt cea mai mare fană a lui”, a exclamat Ludmila Balan.

Adevăratul motiv pentru care mama lui Dan Bălan s-a retras de pe micile ecrane

Dan Balan este singurul artist din țara noastră care a ajuns să fie cunoscut în întreaga lume. La cei 40 de ani ai săi, Dan Bălan a câștigat numeroase premii internaționale din industria muzicală, printre care Echo Awards și MTV Video Music Awards. Fiul Ludmilei Balan este primul și singurul artist din țara noastră nominalizat pentru premiul Grammy. Pe parcursul carierei muzicale, Dan Bălan s-a manifestat ca interpret, compozitor, producător, instrumentist și textier.

Fluxul de știri
0