Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Și la Cahul: Un minor de 11 ani, în stare gravă – L-a spulberat un Mercedes

© Sputnik / Miroslav RotariСкорая помощь
Скорая помощь  - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Presa din municipiul Cahul relatează un caz grav care a avut loc la Cahul: un minor a fost spulberat de un Mercedes cu volanul pe dreapta, în timp ce traversa regulamentar strada.  

CHIȘINĂU, 21 apr — Sputnik. Azi, 21 aprilie, în jurul orei 15:00, pe strada Ștefan cel Mare din Cahul, a avut loc un accident rutier teribil. 

Armă pneumatică, depistată de vameșii de la Leușeni - Sputnik Moldova
Societate
Tragedie, la Băcioi: Împușcat de Florii, chiar de fratele său geamăn  

Un băiat de 11 ani a fost lovit de un automobil de model Mercedes, în timp ce traversa regulamentar strada.

Cazul a fost confirmat pentru ziuadeazi.md de Cristina Ciobanu, ofițer de presă al IP Cahul, care a menționat că minorul a fost imediat transportat la spital, iar oamenii legii stabilesc cauzele accidentului.

Potrivit Victoriei Brăileanu, purtătoare de cuvânt a Spitalului Raional Cahul, minorul a fost internat în secția Anestezie și Terapie Intensivă a IMSP SR Cahul, starea acestuia fiind gravă. Diagnoza preliminară: traumatism cranio-cerebral acut.

Potrivit martorilor, în accident ar fi fost implicat un autoturism înregistrat în Marea Britanie, cu volanul pe dreapta.

Fluxul de știri
0