Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Îngrozitor: Iată ce se întâmplă pe linia 166 de maxi-taxi din Capitală - Foto

© Sputnik / Miroslav RotariОбщественный транспорт
Общественный транспорт  - Sputnik Moldova
Abonare
Inspectoratul Național de Patrulare a anunțat chiar acum câteva zeci de minute că unii șoferi de maxi-taxi sunt mereu băuți la volan.

CHIȘINĂU, 20 apr – Sputnik. Polițiștii de patrulare în cu un exemplu concret în sprijinul afirmațiilor lor. Caz care a fost documentat chiar astăzi dimineața.

Și anume: Un șofer de pe linia 166 din Capitală a consumat alcoolo chiar de draga dimineață, după care s-a urcat la volan ca să transporte pasageri. Însă, pe strada Grenoble, inspectorii de patrulare l-au depistat și l-au dat jos de la volan. Supus testului alcoolscopic, acesta avea tocmai 0,22 mg/l alcool în aerul expirat.

„Chiar dacă zilnic Inspectoratul Național de Patrulare desfășoară acțiuni de prevenire a incidentelor în trafic, unii șoferi de taxi, maxi-taxi ori transport public conștient urcă la volan în stare de ebrietate, punând viața oamenilor în pericol”, anunță polițiștii.

Oamenii legii precizează că deja șoferii din transportul public care urmă beți la volan au făcut victime.

„În primele trei luni ale anului curent, s-au produs 34 de accidente rutiere cu implicarea transportului de călători, soldate cu 4 persoane decedate și 45 traumatizare. 14 dintre ele au avut loc din cauza că șoferul a oprit sau a staționat incorect, alții nu au respectat culoarea roșie a semaforului sau limita de viteză”, anunță Inspectoratul Național de Patrulare.

Fluxul de știri
0