Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Belgrad: Zeci de mii de oameni, pe străzi, în sprijinul președintelui sârb - video

© REUTERS / MARKO DJURICAСторонники президента Сербии Александра Вучича присутствуют на его предвыборном митинге "Будущее Сербии"
Сторонники президента Сербии Александра Вучича присутствуют на его предвыборном митинге Будущее Сербии - Sputnik Moldova
Abonare
Aproximativ o sută de mii de oameni s-au adunat în capitala sârbă pentru a-și exprima sprijinul pentru Alexander Vucic și a politicilor sale, într-o "atmosferă de carnaval" la un miting cu de spectacole ale cântăreților rock și folk.

BUCUREŞTI, 20 apr - Sputnik. Un miting pro-guvernamental numit "Viitorul Serbiei" a avut loc vineri, 19 aprilie, în capitala țării, Belgrad.

Raliul a fost marcat de spectacole ale cântăreților de rock și folclor, iar Vucic însuși promitea o "atmosferă de carnaval" celor prezenți.

Сторонники президента Сербии Александра Вучича присутствуют на его предвыборном митинге "Будущее Сербии"

Președintele s-a adresat demonstranților din fața Adunării Naționale, descriind persoanele care s-au adunat la Belgrad ca fiind aceia care "doresc o Serbie demnă și cinstită" și care "nu ar amenința și distruge".

Fluxul de știri
0