Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Târgul de Florii și-a deschis ușile pentru vizitatori: Iată ce surprize vă așteaptă

© Sputnik / OsmatescoAlina Covaș
Alina Covaș - Sputnik Moldova
Abonare
Sărbătorile de Paști se apropie cu pași grăbiți. Cu acest prilej, în perioada 19-23 aprilie, la Moldexpo, se va desfășura o nouă ediție a târgului cadourilor de Paşti – Târgul de Florii. Iată ce surprize au pregătit organizatorii în acest an.
Târgul de Florii și-a deschis ușile pentru vizitatori: Iată ce surprize vă așteaptă

În cadrul celei de-a VIII-a ediții a Târgul de Florii vor participa circa 100 de agenți economici autohtoni. Aceștia vor pune în vânzare ouă încondeiate, dulciuri, cozonaci şi pască, delicatese din carne, brânzeturi și produse lactate, dar şi produse hand-made cu simboluri pascale, mirodenii, decorațiuni, flori și material săditor.

Într-un interviu acordat pentru Sputnik Moldova, una dintre organizatoarele evenimentlui, Alina Covaș, a menționat că vizitatorii vor putea cumpăra în cadrul târgului cadouri, suvenire, haine în stil național, jucării, vase, bijuterii, cosmetice și articole de parfumerie, accesorii, produse de artizanat și broderii. Totodată, la această expoziție vizitatorii vor găsi o varietate mare de flori, puieți și semințe.

Potrivit Alinei Covaș, organizarea unui astfel de eveniment nu este deloc ușoară, însă feedback-ul vizitatorilor le oferă în fiecare an puterea și dorința de a aduce atmosfera de sărbătoare în casele oamenilor.

"Organizând acest eveniment, ne dorim să aducem în casele oamenilor zâmbete, produse de calitate, buna dispoziție și liniște sufletească. Scopul nostru este: participanți mulțumiți și vizitatori împliniți", a spus Alina Covaș.

Programul conex evenimentului va fi consistent și va include ateliere de încondeiere a ouălor de Paști și de executare a cadourilor tematice, precum și master-classuri pentru copiii de la 5 ani.

În fiecare zi, pentru vizitatori va fi organizată o tombolă cu premii. Toți doritorii sunt așteptați la târg între orele 10:00 şi 18:00. Accesul la eveniment este gratuit.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0