Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Anunțul de ultimă oră al INP: Îi vizează pe toți șoferii

© Sputnik / Miroslav RotariПолиция
Полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Inspectoratul Național de Patrulare a venit cu puțin timp în urmă cu un avertisment. Acesta se referă la toți șoferii care au pornit astăzi la drum.

CHIȘINĂU, 19 apr – Sputnik. Conducătorii auto sunt îndemnați să fie foarte prudenți în condiții de timp ploios. Avertismentul vine în contextul în care Serviciul Hidrometeorologic de Stat a anunțat pentru astăzi precipitații puternice în toată țara.

Șofer la volan - Sputnik Moldova
Societate
Vin zile grele pentru șoferi: Anunţ important făcut de INP

Inspectoratul Național de Patrulare atenționează că în unele regiuni ale țării se circulă în condiţii de ploaie, ceea ce poate să reducă foarte mult distanţa de vizibilitate, respectiv, drumurile pot fi alunecoase şi periculoase.

În această situație, INP le reamintește conducătorilor auto să evite frânarea sau accelerarea bruscă, să adapteze viteza la condițiile de trafic, să păstreze distanța între vehicule și să evite să treacă prin acumulări de apă pentru că acestea pot ascunde gropi.

Nu în ultimul rând, șoferii sunt îndemnați să conducă în aşa fel încât să nu stropească pietonii atunci când pe drum este apă sau noroi.

Fluxul de știri
0