Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Horror pe șosea: Ultimele clipe de viață ale pasagerului - video

Abonare
Un tânăr a murit într-un accident teribil în nordul Rusiei, când un vehicul s-a ciocnit cu un camion pe o autostradă locală. Șoferul a pierdut controlul mașinii în momentul în care a virat brusc din cauza unui vehicul îi venea neregulamentar din față.

Imaginile video care surprind momentul dramatic al accidentului au fost postate marți pe o rețea de socializare. Imaginile video au fost publicate de poliția din regiunea Murmansk, învecinată cu Finlanda și Norvegia.

Fragmentul video de pe camera de bord arată o mașină care se deplasează de-a lungul autostrăzii aparent goale, când, dintr-o dată, o altă mașină care se apropie face o depășire a unui camion, intrând pe banda de contrasens, fără a se asigura dacă reușește să facă această depășire și nu creează impedimente pentru vehiculele care vin regulamentar din față. Șoferul scapă cu ușurință de o coliziune, dar pierde controlul asupra mașinii, care alunecă și se îndreaptă spre banda opusă.

Partea tragică este faptul că un alt camion de mare tonaj se îndrepta din direcția opusă. Timpul a fost prea scurt pentru a evita coliziunea.

Fluxul de știri
0