Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Alertă cu bombă la Curtea de Apel Chișinău - toate persoanele sunt evacuate din clădire

© Sputnik / Мирослав Ротарьдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Abonare
La fața locului se află echipele specializate. Toate persoanele din clădirea Curții de Apel au fost evacuate

CHIȘINĂU, 16 apr – Sputnik. Alertă cu bombă la Curtea de Apel Chișinău. Sediul instituției a fost evacuat, a declarat pentru Sputnik  purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Natalia Stati.

Сообщение о бомбе в банке Кишинева - Sputnik Moldova
Societate
Alertă cu bombă la un gimnaziu din Moldova: Poliția oferă detalii

Potrivit acesteia, un bărbat, deocamdată neidentificat, a sunat la 112 și a anunțat că sediul Curții de Apel Chișinău este minat.

”La fața locului se află echipele specializate. Toate persoanele din clădirea Curții de Apel au fost evacuate”, a declarat Stati.

Potrivit Codului Penal, comunicarea mincinoasă cu bună-ştiinţă despre pregătirea unor explozii, incendieri sau a altor acţiuni care periclitează viaţa oamenilor, cauzează daune materiale în proporţii mari sau provoacă alte urmări grave se pedepseşte cu amendă în mărime de la 550 la 850 unităţi convenţionale sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani.

Fluxul de știri
0