Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Alertă meteo: Vin iarăși ninsorile – ce se întâmplă cu vremea în zilele următoare

© Sputnik / Miroslav RotariСнег
Снег - Sputnik Moldova
Abonare
Meteorologii au anunțat precipitații mixte în raioanele de nord ale țării – ce se întâmplă cu vremea în zilele următoare.

CHIȘINĂU, 16 apr – Sputnik. Vremea va fi destul de rece în zilele următoare și va continua să cadă precipitații, în nordul țării – sub formă de ploaie și ninsoare.

Alertă meteo: Ninsori în aprilie
Alertă meteo: Vin iarăși ninsorile – ce se întâmplă cu vremea în zilele următoare - Sputnik Moldova
Alertă meteo: Ninsori în aprilie

Valorile termice maxime vor oscila miercuri între 11 și 13 grade Celsius. Minimele nocturne vor coborî până la 2..4 grade. Vremea își va păstra aceleași caracteristici și joi. Ploile vor conteni abia vineri.

Marți, pe rețelele de socializare au fost publicate imagini video din care se poate vedea că, cel puțin în raionul Râșcani, a revenit iarna. Fulgi de zăpadă au căzut peste copacii acoperiți de floare.

Meteorologii români au anunțat anterior că vremea se va încălzi de săptămâna viitoare, iar de Sărbătorile Pascale și de 1 mai am putea avea temperaturi peste norma intervalului.

Fluxul de știri
0