Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ambasadorul american, în vizită la președente: Iată despre ce au discutat - Detalii

© Photo : Facebook / Igor DodonPreședintele Igor Dodon și ambasadorul SUA în Moldova Dereсk J. Hogan
Președintele Igor Dodon și ambasadorul SUA în Moldova Dereсk J. Hogan - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, întâlnirea a avut loc la inițiativa părții americane.

CHIȘINĂU, 15 apr - Sputnik. Președintele Igor Dodon a avut o nouă întrevedere cu ambasadorul SUA în Republica Moldova, Dereсk J. Hogan. De această dată ”la inițiativa părții americane”.

”La inițiativa părții americane, am avut o întrevedere de lucru cu ambasadorul SUA în Republica Moldova, E.S. Dereсk J. Hogan. Am discutat un spectru larg de subiecte privind agenda relațiilor bilaterale, subliniind necesitatea consolidării acestora”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, oficialii au făcut un schimb de opinii cu privire la ultimele tendințe din politica internă a țării noastre, după aproape două luni de la alegerile parlamentare.

Președintele Dodon a subliniat importanța promovării relațiilor echilibrate cu partenerii Moldovei ”atât din Est, cât și din Vest, în baza statutului de neutralitate permanentă, ținând cont de interesele naționale ale Republicii Moldova”.

Fluxul de știri
0