Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Fără apă la robinet pe 16 aprilie: Consumatorii să-şi asigure rezerva minimă de apă

© Sputnik / Евгений Одиноков / Accesați arhiva multimediaСезонное отключение горячей воды
Сезонное отключение горячей воды - Sputnik Moldova
Abonare
Locuitorii din mai multe străzi din Capitală și din comuna Stăuceni vor rămâne fără apă potabilă la robinet pe parcursul zilei de marți, 16 aprilie. Aceștia sunt îndemnați să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic.

CHIȘINĂU, 15 apr - Sputnik. Mai mulți locuitori din Capitală, dar și din comuna Stăuceni vor rămâne fără apă la robinet, pe parcursul zilei de marți, 16 aprilie, în legătură cu executarea lucrărilor de reparaţie a reţelelor interne ale blocurilor.

Potrivit S.A. ”Apă-Canal Chișinău”, furnizarea apei potabile va fi sistată în intervalul de timp 09:00–17:00, pe strada Gr. Vieru 16-20, inclusiv cu fracţii.

Tot pe 16 aprilie, vor rămâne fără apă la robinet și consumatorii din comuna Stăuceni. Furnizarea apei va fi sistată în intervalul 09:00–15:00 , pe următoarele străzi:

  • str. B. Lăutaru
  • str. Gh.Asachi
  • str. Renaşterii.

Întreprinderea își cere scuze pentru incomoditatea creată și promite că echipele de muncitori vor depune efort pentru finalizarea în termen a lucrărilor de reparație.

Totodată, ei îi avertizează pe locuitorii din Stăuceni să-și facă rezerve minime de apă.

”Rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, anunță S.A. ”Apă-Canal Chișinău” printr-un comunicat.

Pentru informaţii suplimentare locuitorii capitalei pot apela la numerele de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Fluxul de știri
0