Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Imagini de groază: Un tânăr mort și altul grav rănit într-un accident lângă Drochia

Abonare
Astăzi, 14 aprilie, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost solicitați pentru a efectua lucrări de descarcerare după producerea unui accident grav de circulație în apropierea orașului Drochia, pe traseul R-7.

CHIȘINĂU, 14 apr - Sputnik. Zi tragică astăzi pentru un tânăr de 24 de ani. Acesta a decedat într-un teribil accident rutier care a avut loc în apropiere de orașul Drochia, iar prietena sa, la fel de 24 de ani, se află în stare gravă la spital. 

Salvatorii de la Inspectoratulul General pentru Situații de Urgență au fost solicitați pentru a efectua lucrări de descarcerare.  Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 06:04 minute. 

Accident în apropiere de Iaşi - Sputnik Moldova
Accidente
Accident teribil cu două microbuze: 27 de persoane implicate - foto/video

Salvatorii au stabilit că două autoturisme de marca BMW și AUDI au derapat de pe traseu. Totodată, două persoane ambele în vârstă de 24 de ani, au rămas blocate între fiarele autoturismul AUDI dupâ ce acesta s-a tamponat într-un copac. Salvatorii au efectuat lucrările de descarcerare în cel mai scurt timp și au extras persoanele din autovehicolul avariat.  

”În urma accidentului rutier șoferul AUDI a decedat pe loc, iar pasagera din față a suferit diverse traumatisme fiifnd preluată la spitalul raional pentru ulterioare îngrijiri medicale”, anunță IGSU.

Toate circumstanțele și cauza producerii accidentului rutier urmează  a fi stabilite de organele de drept.

Fluxul de știri
0