Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Vladimir Putin l-a felicitat pe Kim Jong Un cu prilejul realegerii acestuia în funcție

© Sputnik / Алексей Никольский / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin, în cabinetul din Kremlin
Vladimir Putin, în cabinetul din Kremlin - Sputnik Moldova
Abonare
Vladimir Putin l-a felicitat pe Kim Jong-un cu ocazia realegerii în funcția de președinte al Consiliului de Stat.

CHIȘINĂU, 12 apr – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, l-a felicitat pe liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un, cu prilejul realegerii în funcția de președinte al Consiliului de Stat al Republicii Populare Democrate Coreene (RPDC).

Nord Stream 2 - Sputnik Moldova
Rusia
Vladimir Putin: Statele Unite ale Americii luptă împotriva „Nord Stream 2”

"Stimate domnule Kim Jong-un, vă adresăm sincere felicitări cu ocazia realegerii în funcția de președinte al Consiliului de Stat al RPDC", se spune în telegrama adresată Phenianului.

Liderul rus și-a exprimat convingerea că relațiile dintre cele două țări se vor consolida în continuare, asigurând pacea și securitatea în Peninsula Coreeană.

De asemenea, Putin și-a anunțat disponibilitatea de cooperare cu liderul nord-coreean în rezolvarea tuturor problemelor de actualitate.

Reamintim că în cadrul sesiunii organului legislativ al țării - Adunarea Populară Supremă a RPDC - a fost luată decizia de realegere a lui Kim Jong-un în funcția de șef al Consiliului de Stat.

Fluxul de știri
0