Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Șocant: Câți moldoveni grăbiți încap într-un microbuz de linie - Video

© Sputnik / Miroslav RotariОбщественный транспорт
Общественный транспорт - Sputnik Moldova
Abonare
Imagini șocante au fost postate pe Facebook - iată câți moldoveni pot să încapă într-un microbuz de linie atunci când se grăbesc acasă.

CHIȘINĂU, 11 apr - Sputnik. Pare incredibil, dar într-un microbuz de pe linia 145 au încăput tocmai 43 de persoane. Reacția Inspectoratului Național de Patrulare nu s-a lăsat așteptată. Instituția s-au autosesizat după ce pe Facebook au fost postate imagini video în care se vede clar că un șofer transporta într-un microbuz public un număr de persoane care  îl depășește mult pe cel prevăzut de caracteristica tehnică a autovehiculului.

”Microbusul era supraîncărcat, iar printre pasageri se aflau și copii. Urmează de a fi identificat șoferul, care riscă o amendă în sumă de 750 lei și 3 puncte de penalizare”, se arată în mesajul INP.

Totodată, INP salută activismul civic al persoanelor care raportează aceste încălcări ce pun în pericol viața cetățenilor. În același timp, își exprimă regretul pentru faptul că cetățenii nu conștientizează riscul la care se expun.

Fluxul de știri
0