Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Mama își apără fiul: Ce a declarat Rimma Zelenskaia despre Poroșenko

© Sputnik / Стрингер / Accesați arhiva multimediaCandidatul la președinția Ucrainei Vladimir Zelenski
Candidatul la președinția Ucrainei Vladimir Zelenski - Sputnik Moldova
Abonare
Mama lui Vladimir Zelenski, cel care a ieșit în turul doi al alegerilor prezidențiale din Ucraina, a declarat că Poroșenko îi distruge fiul.

CHIȘINĂU, 10 apr – Sputnik. În discuția cu jurnaliștii unui post privat de televiziune, mama lui Vladimir Zelenski, liderul primului tur al alegerilor prezidențiale din Ucraina, a declarat că Petro Poroșenko îi distruge fiul, scrie RIA Novosti.

Totodată, Rimma Zelenskaia a spus că fiul său s-a decis să intre în politică. Potrivit mamei, pe Zelenski nu-l interesează banii, mai ales că el ar fi putut câștiga din afaceri mai mult decât din funcția de președinte.

Președintele Ucrainei, Petro Poroșenko - Sputnik Moldova
Societate
Gestul familiar al lui Poroșenko, ironizat pe rețelele de socializare - video

„El a dorit, pur și simplu, ca în Ucraina totul să se schimbe, ca să nu plece tineretul, să rămână pe loc. Pur și simplu, el nu poate privi cum trăiește lumea la noi. Pensionarii noștri primesc niște copeici! Pensie primesc, dar medicamente nu-și pot cumpăra”, a spus Rimma Zelenskaia.

Potrivit acesteia, fiul său este un om cumsecade care și-a câștigat banii prin muncă proprie. Cu toate acestea, este „împroșcat cu noroi” și acuzat ba că nu are un program politic, ba că este în cârdășie cu Kremlinul. 

„Spuneți-mi cât se poate să torni zoi peste om? Toate posturile toarnă doar zoi! Eu cred că lui Poroșenko îi convine acest lucru. El, pur și simplu, îl distruge! Totuși, un om ar trebui să aibă o cultură măcar cât de cât”, s-a indignat mama candidatului.

Cel de al doilea tur al alegerilor prezidențiale în care se vor confrunta Vladimir Zelenski și Petro Poroșenko va avea loc pe 21 aprilie.

Anterior, Poroșenko a declarat că îl așteaptă pe Zelenski pe 14 aprilie pe stadionul „Olimpiiski” din Kiev pentru dezbateri, invitând totodată spectatori și posturi de televiziune. La rândul său, Zelenski a declarat că este gata pentru dezbaterile cu Poroșenko pe 19 aprilie.

În aceeași zi, în conformitate cu legea privind alegerile președintelui, sunt preconizate dezbaterile televizate între candidați la televiziunea publică.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0