Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prognoza meteo pentru joi: Ploile nu vor conteni în Moldova, iar în România va ninge

© Sputnik / OsmatescoТучи
Тучи - Sputnik Moldova
Abonare
Aprilie cu ploi. Meteorologii moldoveni anunță două zile cu ploi pe întreg teritoriul țării, iar în România, pe alocuri, va ninge.

CHIȘINĂU, 11 apr – Sputnik. Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță pentru joi, 11 aprilie, vreme caldă, dar cu ploi pe întreg teritoriul țării.

Ploi cu grindină - Sputnik Moldova
Nori negri deasupra Capitalei: Meteorologii au anunțat câte zile vor ține ploile

Potrivit prognozei meteorologilor, pe parcursul zilei de joi, va ploua în toate raioanele republicii.

Maximele termice se vor situa între 10.. 15 grade la nord, în centru vom avea 16.. 18 grade Celsius, iar în sudul țării termometrele vor înregistra 18.. 20 de grade.

Vântul va sufla din direcția Sud-Est cu 5-6 metri pe secundă.

Conform datelor meteorologilor moldoveni, ploile nu vor conteni nici pe parcursul zilei de vineri, 12 aprilie. Precipitații vor cădea în toată țara, iar temperatura aerului mâine ziua se va situa între 13 și 18 grade Celsius.

În schimb, în România, meteorologii anunță că astăzi, 11 aprilie, vor fi averse însoţite de fenomene electrice, iar la altitudini mari vor fi şi ninsori. Vântul se va intensifica trecător în sud-estul şi în nord-vestul României.

Fluxul de știri
0