Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Domnișoara a fost neatentă, iar el a profitat – Poliția oferă detalii

© Sputnik / Miroslav Rotaripoliția
poliția - Sputnik Moldova
Abonare
O tânără, într-un moment de neatenție, a rămas fără telefon și bani.

CHIȘINĂU, 11 apr – Sputnik. Un individ în vârstă de 22 de ani, domiciliat în raionul Râșcani, a fost reținut de ofițerii de investigație ai sectorului Râșcani, din cadrul Direcției de Poliție Chișinău. El este suspectat de comiterea unui furt dintr-un apartament.

Полиция  - Sputnik Moldova
Societate
Cel mai căutat hoț din Capitală: Poliția solicită implicarea cetățenilor - Video

Acesta a profitat de neatenția victimei în vârstă de 19 ani, cu care a făcut cunoștință pe rețelele de socializare, și i-a furat banii și un telefon mobil de model ,, Samsung”, cauzând un prejudiciu total în de 8800 de lei.

În cadrul audierilor, individul și-a recunoscut vinovăția. Bunurile furate au fost ridicate și urmează să fie returnate victimei.

Individul  este cercetat penal pentru furt. Conform legislației penale în vigoare, individul riscă o pedeapsă cu amendă de până la 67 500 de lei , muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

Fluxul de știri
0