Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Detalii cutremurătoare în cazul bebelușului găsit mort în parcul La Izvor

CC0 / Pixabay / jakobking85 / Bebeluș
Bebeluș  - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția are două versiuni asupra cazului bebelușului găsit mort în lacul La izvor, între care că micuța a fost aruncată în apă de vie.

CHIȘINĂU, 11 apr – Sputnik. Detalii cutremurătoare în cazul bebelușului găsit într-o pungă din plastic, pe malul lacului din parcul La Izvor.

доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Societate
Terifiant: O femeie a fost găsită moartă în câmp, alături de copilul ei nou-născut

Tinerii voluntari care făceau ordine în parc au declarat polițiștilor că li s-a părut prea grea punga pe care au luat-o pe malul lacului.

Aceștia au fost curioși să vadă ce se află în ea. Când au deschis-o au rămas îngroziți. În ea se afla un nou născut. Potrivit poliției, cadavrul se afla în apă în jur de trei zile. Deocamdată identitatea mamei încă nu a fost stabilită.

Corpul neînsuflețit al bebelușului se află la expertiza medico-legală pentru a stabili motivul decesului și dacă acesta era mort când a fost aruncat în apă sau s-a stins după ce a fost aruncat în lac.

Poliția a inițiat un proces penal pentru a stabili toate circumstanțele, după ce cadavrul unei fetițe a fost găsit pe malul lacului din parcul la Izvor din Capitală.

Fluxul de știri
0