Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Șoc: Conduce cu viteză pe contrasens și trece la roșu – Totul live pe Instagram

© Sputnik / Igor Zarembo / Accesați arhiva multimediaHeadlights
Headlights - Sputnik Moldova
Abonare
O tânără din Capitală și-a făcut singură belea pe cap. Aceasta a făcut un live în care își face de cap la volan, iar acum va fi pedepsită de oamenii legii pentru acest lucru.

CHIȘINĂU, 10 apr – Sputnik. O șoferiță din Capitală conduce mașina după propriile reguli. Aceasta nu doar că încalcă Codul Circulației Rutiere, dar se mai laudă cu aceasta pe rețelele de socializare.

Internauții au putut urmări live pe contul său de Instagram cum merge cu viteză excesivă pe Bulevardul Ștefan cel Mare din Capitală și trece la culoarea roșie a mai multor semafoare. Mai mult ca atât, tânăra, fără nicio ezitarea, a ieșit pe contrasens. În comentarii, tânăra este criticată dur de internauți. Aceștia și-au manifestat indignarea față de modul în care conduce tânăra.

Inspectoratul Național de Patrulare s-a autosesizat în acest caz. Potrivit oamenilor legii, șoferița vitezomană va fi identificată și sancționată pentru încălcările comise în traficul rutier. Aceasta riscă o amendă de până la 1800 de lei și 6 puncte de penalizare.

De asemenea, polițiștii vor verifica camerele de supraveghere instalate pe Bulevardul Ștefan cel Mare, iar dacă se va demonstra că tânăra îndr-adevăr încalcă limita de viteză, va fi sancționată și pentru acest lucru.

Fluxul de știri
0