Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

”Amnistia” cetățenilor moldoveni în Rusia: Ce se întâmplă în realitate

© Sputnik / Ilya Pitalev / Accesați arhiva multimediaMigrație de muncă, călătorie cu trenul
Migrație de muncă, călătorie cu trenul - Sputnik Moldova
Abonare
Vineri, 12 aprilie, ora 13.00, la centrul de presă Sputnik Moldova va avea loc videoconferința cu tema: „Amnistia migrațională 2019 în Federația Rusă pentru cetățenii Republicii Moldova”.

CHIȘINĂU, 9 apr – Sputnik. În ce condiții este posibilă ”amnistierea” cetățenilor moldoveni aflați în Rusia? Cum și pentru cine activează centrul de apel în problemele amnistiei? Cine poate beneficia de amnistie? Care sunt problemele principale cu care se confruntă imigranții moldoveni în Federația Rusă? Principalele rezultate ale amnistiei.

Despre toate acestea, dar și despre alte probleme ale imigranților moldoveni în Rusia vor vorbi:

La Chișinău:

- Maxim LEBEDINSCHI, consilier în domeniul juridic și relațiilor instituționale, reprezentant al Președintelui Republicii Moldova în relațiile cu Parlamentul și Guvernul;

- Cristina BUGA, consilier prezidențial în domeniul relațiilor cu diaspora.

La Moscova:

- Gheorghe PARA, deputat în Parlamentul Republicii Moldova pe circumscripția 49 (Rusia);

Olga CEBOTARI, conducătorul call-centrului pentru amnistie, directorul organizației obștești regionale „Centrul pentru susținerea tineretului moldovean”.

Acreditare:

E-mail: presscentre@sputnik.md

Conferința de presă se va desfășura la centrul multimedia Sputnik Moldova, pe adresa: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, et. 4.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0