Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

La un pas de moarte: Cazul unei mame cu doi minori din Buiucani - Detalii

© Sputnik / Евгений ПанасенкоРозетка
Розетка - Sputnik Moldova
Abonare
O femeie și copii săi minori, din sectorul Buiucani al Capitalei, au fost la un pas de a-și pierde viața. După acest caz, autoritățile îi avertizează pe toi cetățenii moldoveni să respecte regulile antiincendiare şi să verifice utilitatea echipamentelor electrice.

CHIȘINĂU, 9 apr - Sputnik. Pompierii îi atenționează pe moldoveni să nu folosească echipamente uzate sau defecte, iar în cazul în care acestea prezintă pericol să invite echipe specializate pentru înlăturarea defectelor. Avertismentul vine după ce doi minori de 3 și 5 ani, dar și mama acestora de 37 de ani au ajuns în această noapte la spital. Aceștia s-au intoxicat cu fum.

”Cazul a avut loc într-o locuinţă de pe strada Alba Iulia din Capitală”, a anunțat Inspectoratul General pentru Situații de Urgență printr-un comunicat.

Salvatorii au fost alertați la ora 23:14. Potrivit informaţiilor preliminare, copii şi mama acestora s-au intoxicat în somn, după ce în locuinţă a avut loc un scurtcircuit la o priză electrică.

Încăperea a fost cuprinsă de fum, iar vecinii au alertat Serviciul 112. Copii şi femeia au fost transportați pentru îngrijiri medicale la Institutul Mamei şi a Copilului din municipiul Chişinău în stare de gravitate medie.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă atenţionează populaţia să respecte regulile antiincendiare şi să verifice utilitatea echipamentelor electrice.

Fluxul de știri
0