Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Fără căldură în calorifere: Sezonul de încălzire în Capitală s-a încheiat

© Sputnik / Miroslav Rotaricalorifer
calorifer - Sputnik Moldova
Abonare
Agentul termic a fost deconectat de astăzi în toată Capitala, cu excepția instituțiilor de învățământ, sociale și medicale.

CHIȘINĂU, 9 apr – Sputnik. Sezonul de încălzire în Capitală s-a încheiat de astăzi. Autoritățile au luat această decizie după ce temperatura în termometre s-a ridicat până la 10 grade Celsius -  trei zile consecutiv.

Excepție fac instituțiile din domeniul educației, cele sociale și medicale. Decizia de a deconecta agentul termic le va reveni managerilor instituțiilor bugetare.

La fel, anumite categorii de consumatori casnici pot solicita în formă scrisă prelungirea perioadei de încălzire, iar furnizorul va livra energia termică cu condiția existenței posibilităților tehnice.

De ce se livrează căldură în apartamente din Capitală când afară e așa de cald?>>>

Potrivit dispoziției primarului general interimar, Ruslan Codreanu, consumatorii din municipiul Chișinău vor fi asigurați în continuare cu apă caldă menajeră.

Fluxul de știri
0