Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rusia: Limuzina Aurus a lui Putin a întors privirile șefilor de la uzina Mercedes

© Sputnik / Михаил Климентьев / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin, la deschiderea uzinei Mercedes din Moscova
Vladimir Putin, la deschiderea uzinei Mercedes din Moscova - Sputnik Moldova
Abonare
În momentul în care președintele rus Vladimir Putin a intrat în nouă fabrică Mercedes de lângă Moscova, în limuzina Aurus Senat, produsă în Rusia, aceasta a captat privirile legendarilor producători auto germani, care au spus chiar și câteva cuvinte de laudă.

CHIȘINĂUI, 8 apr - Sputnik. Sosind la ceremonia de deschidere a noii fabrici de autoturisme Daimler, Putin a ieșit din limuzina sa de un negru metalic și a salutat reprezentanții companiei. După ce a dat mâna, unul dintre membrii echipei gazdă a s-a referit la automobilul președintelui rus, spunându-i lui Putin în germană că are o "mașină frumoasă".

Directorul general al Aurus, Hilgert Gerhard, la prezentarea automobilului Aurus la Salonul Auto de la Geneva - Sputnik Moldova
Imagini uluitoare - Prezentarea automobilului „Aurus” la salonul auto de la Geneva

Putin a răspuns în limba germană, spunând cu mândrie: "Ja, sehr schon" (Da, este foarte frumoasă).

Aurus Senat a fost dezvoltat de Institutul Central de Cercetare Științifică pentru Automobile și Motoare Motoare (NAMI) de la Moscova și a fost prezentat pentru prima dată în septembrie 2018. În afară de faptul că se poate lăuda cu un motor hibrid V8 de 4.4 litri şi o putere de 598 cai putere, limuzina prezidențială este echipată cu placări blindate. NAMI spune că Senatul va servi drept model de lansare pentru o gamă completă de vehicule ultra-luxoase Aurus.

Fluxul de știri
0