Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Fără apă potabilă pe 9 aprilie: Consumatorii afectaţi să-şi asigure rezerva minimă de apă

© Sputnik / Мирослав РотарьRobinet Apa-Canal Chisinau
Robinet Apa-Canal Chisinau - Sputnik Moldova
Abonare
Locuitorii din trei străzi din comuna Stăuceni vor rămâne fără apă potabilă pe parcursul zilei de marți, 9 aprilie. Aceștia sunt îndemnați să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic.

CHIȘINĂU, 8 apr - Sputnik. Mai mulți locuitori din comuna Stăuceni din Capitală vor rămâne fără apă potabilă, pe parcursul zilei de marți, 9 aprilie. Potrivit S.A. ”Apă-Canal Chișinău”, furnizarea apei potabile va fi sistată în intervalul de timp 09:00–17:00, pe străzile: Nistreană, Păcii și Grătieşti.

Întreprinderea își cere scuze pentru incomoditatea creată și promite că echipele de muncitori vor depune efort pentru finalizarea în termen a lucrărilor de reparație.

Totodată, ei îi avertizează pe locuitorii din Stăuceni să-și facă rezerve minime de apă.

”Rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, anunță S.A. ”Apă-Canal Chișinău” printr-un comunicat.

Pentru informaţii suplimentare locuitorii capitalei pot apela la numerele de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Fluxul de știri
0