Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Incredibil: O familie a răscolit 12 tone de gunoaie pentru a găsi milioanele pierdute

© Sputnik / OsmatescoGunoi - Imagine Simbol
Gunoi - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Abonare
O familie din orașul rusesc Tiumen fost nevoită să răscolească 12 tone de gunoi pentru a găsit sacul cu milioanele de ruble aruncate din neatenție.

CHIȘINĂU, 8 apr – Sputnik. O familie a fost nevoită să răscolească prin 12 tone de gunoaie pentru a găsi cele câteva milioane de ruble, scrie portalul local Nash Gorod.

Alpiniști - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Mister: Ce s-a găsit în buzunarul unui alpinist dispărut în munţi 30 de ani în urmă

E vorba de un cuplu din Tiumen, Rusia, care a vândut apartamentul bunicii, iar banii obținuți – câteva milioane de ruble, le-au pus într-un pachet. Din întâmplare, aceștia au confundat pachetele și în loc de gunoiul de casă, au aruncat banii.

Când au constatat că au făcut o gafă, familia a revenit la container, însă conținutul a fost deja dus la uzina de reciclare a deșeurilor.

Potrivit șefului întreprinderii, Viktor Zaghidulin, angajații uzinei au venit în sprijinul familiei.

Pentru a găsi pachetul cu milioanele de ruble au fost nevoiți să răscolească prin 12 tone de gunoi. Din fericire, eforturile nu au fost în zadar: sacul cu bani a fost găsit.

 

Fluxul de știri
0