Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Incredibil: O familie a răscolit 12 tone de gunoaie pentru a găsi milioanele pierdute

© Sputnik / OsmatescoGunoi - Imagine Simbol
Gunoi - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
O familie din orașul rusesc Tiumen fost nevoită să răscolească 12 tone de gunoi pentru a găsit sacul cu milioanele de ruble aruncate din neatenție.

CHIȘINĂU, 8 apr – Sputnik. O familie a fost nevoită să răscolească prin 12 tone de gunoaie pentru a găsi cele câteva milioane de ruble, scrie portalul local Nash Gorod.

Alpiniști - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Mister: Ce s-a găsit în buzunarul unui alpinist dispărut în munţi 30 de ani în urmă

E vorba de un cuplu din Tiumen, Rusia, care a vândut apartamentul bunicii, iar banii obținuți – câteva milioane de ruble, le-au pus într-un pachet. Din întâmplare, aceștia au confundat pachetele și în loc de gunoiul de casă, au aruncat banii.

Când au constatat că au făcut o gafă, familia a revenit la container, însă conținutul a fost deja dus la uzina de reciclare a deșeurilor.

Potrivit șefului întreprinderii, Viktor Zaghidulin, angajații uzinei au venit în sprijinul familiei.

Pentru a găsi pachetul cu milioanele de ruble au fost nevoiți să răscolească prin 12 tone de gunoi. Din fericire, eforturile nu au fost în zadar: sacul cu bani a fost găsit.

 

Fluxul de știri
0