Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

A comis o faptă rușinoasă, iar Poliția l-a dat în căutare – Detalii

© Sputnik / Miroslav Rotarihoț
hoț - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat, căutat de oamenii legii pentru săvârșirea unui furt, a fost reținut pentru 30 de zile.

CHIȘINĂU, 8 apr – Sputnik. Un bărbat de 47 de ani, locuitor al Capitalei, ce se afla în căutare pentru comiterea unui furt, a fost reținut de ofițerii de investigație a sectorului Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău. Acesta a fost judecat anterior pentru mai multe infracțiuni.

hoț - Sputnik Moldova
Societate
Tânăr tupeist: Iată ce a furat chiar de sub nasul vânzătorului – Video

Cazul a avut loc în toamna anului 2018. Individul activa în calitate de hamal la o construcție de unde a sustras mai multe instrumente. Suspectul a fost escortat la Inspectoratul de Poliție din sectorului Râșcani al Capitalei pentru audieri și stabilirea circumstanțelor comiterii infracțiunii. În cadrul audierilor, individul și-a recunoscut vina.

Totodată forțele de ordine au stabilit că acesta a fost anunțat în căutare de Judecătoria Chișinău sediul Râșcani, fiind condamnat la 12 ani de închisoare pentru escrocherie. Bărbatul a fost reținut pentru 30 de zile.

Fluxul de știri
0