Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Greșeala pe care o fac majoritatea cuplurilor. De ce nu e bine să avem oglindă în dormitor

© Sputnik / OsmatescoCristina Oxenti
Cristina Oxenti - Sputnik Moldova
Abonare
Îți place ideea de a avea o oglindă în dormitor? Vezi de ce efectele ei sunt distrugătoare.

CHIȘINĂU, 7 apr – Sputnik, Silvia Zavadovschi. Foarte mulți oameni aleg să amplaseze o oglindă în dormitor, pe ușa dulapului de haine sau pe tavan, pentru a reflecta imaginea patului. Puțini știu însă că oglinda este de fapt interzisă în dormitor, potrivit regulilor feng shui.
Specialiștii în feng shui spun că amplasarea greșită a oglinzilor în dormitor poate duce și la destrămarea cuplului. De aceea, dacă avem oglindă în dormitor, aceasta nu trebuie să fie orientată spre pat sau deasupra lui.

„Oglinzile poartă o energetică foarte puternică. Nu întâmplător se acoperă oglinda când cineva din familie moare. Este foarte important cum amplasăm oglinda în casă. Deoarece trebuie să vedem ce reflectă ea. Dacă e să ne referim la oglindă în dormitor, se recomandă ca în această odaie să nu avem oglindă, deoarece ea are o energie de apă. Dacă vreți ca în dormitor să fie pasiune, scoateți oglinda”, spune specialistul în cosmoenergetică și feng shui, Cristina Oxenti.

Dacă e să ne referim la amplasarea în general a oglinzii în casă, specialiștii în feng shui recomandă amplasarea acesteia în camera de zi.

„Oglinda nu trebuie să reflecte ușa de la intrare. Este de dorit ca oglinda să fie amplasată în camera de zi”.

Specialistă în cosmoenergetică și feng shui, Cristina Oxenti a vorbit în cadrul emisiunii Intersecții de la Radio Sputnik Moldova și despre importanța amplasării ușii încăperii în care locuim sau a biroului în care muncim. 


„Trebuie să aveți grijă unde este poziţionată ușa. E de dorit ca ușa să fie într-o zonă de confort a privirii, adică să nu stați cu spatele la ușă. Se întâmplă situații când intrăm în birouri sau localuri în care vrem să mai intrăm și când nu vrem să mai intrăm...”, spune Cristina Oxenti.

Potrivit Cristinei Oxenti, orice spațiu în care ne aflăm mai mult de 20-30 de minute începe să ne influenţeze într-un fel anume. De aceea, este foarte important să folosim energiile unui spațiu în folosul nostru.

„Poziția pe care o avem într-un spațiu poate fi favorabilă sau nefavorabilă pentru noi. De multe ori aflarea într-un spațiu sau zonă este distructivă pentru noi. Oamenii de afaceri apelează la specialiștii în feng shui atunci când vor să-și deschidă sau construiască un birou doar pentru a-i aduce abundență și de a-l influența pozitiv”, adaugă Cristina Oxenti.

Feng Shui este o ştiinţă originară din China, care datează de peste de 6.000 de ani. Potrivit teoriilor care stau la baza acestei științe, toate aspectele vieţii sunt influenţate de energiile spațiului în care ne aflăm. Energiile pozitive atrag lucrurile bune, iar cele negative creează stări conflictuale, ne aduc pagube materiale şi ne îmbolnăvesc. 

„Feng Shui este o știință a mediului în care trăim. Ca să fim în armonie cu noi, foarte mult contează spațiul în care ne aflăm, dar și modul în care sunt aranjate piesele de mobilier. Deoarece, noi, oamenii, animalele, dar și obiectele sunt energii, energii care se influențează reciproc”, spune Cristina Oxenti.

În cadrul aceleași emisiuni Cristina Oxenti a vorbit și despre cosmoenergetică și felul în care putem să ne eliberăm de energiile negative.

În ce măsură cosmoenergetica ne poate ajuta?

„Totul în jurul nostru este energie și informație. Suntem 70% din apă și suntem un transmițător de informație. Noi, oamenii, animalele, plantele, totul în jur este energie. Suntem compuși din meridiane energetice, despre asta cunosc medicii, dar și cei care se ocupă cu acupunctură. Noi suntem interdependenți de tot ce se întâmplă în jurul nostru. Totul ține de energii și meridiane”, spune Cristina Oxenti.

Ce face un cosmoenergetician?

„Un cosmoenergetician are posibilitatea de a curăța aura omului de energia negativă. Dacă e să fac o paralele, atunci când ținem o dietă alimentară, ne eliberăm de toxine și ne simțim mai bine. Așa e și în cazul cosmoenergeticianului, ne eliberează de energiile negative”, adaugă specialista în cosmoenergetică.

Cum se formează energiile negative și cum ne pot influența?

„La nivel energetic, avem multe toxine. Avem o emoție după ce nu i-am răspuns șefului. Ne-am certat nu știu cu cine și am rămas cu acel gust amar. Toate aceste energii le acumulăm în noi și ele ne distrug aura noastră. Totul pornește de la distrugerea psiho-emoțională, după care trecem la planul fizic. Un cosmoenergetician poate să curețe aura, să lucreze cu un anumit segment al corpului. Să cureţe nu doar aura, dar și la nivel de cârmă”, adaugă Cristina Oxenti.

Un cosmoenergetician ar putea să-l facă pe om fericit?

„Sigur că da. Acesta și este rolul. Cosmoenergeticianul îi ajută pe oameni să se curețe de energiile negative. Fie că e vorba de probleme în relațiile cu oamenii, fie că e vorba de probleme financiare”, adaugă Cristina Oxenti.

Cum putem ține la distanță energiile negative, dar și cum va fi luna aprilie, din punct de vedere astrologic, aflați în interviul integral cu astrologul, cosmoenergeticianul și specialistul in feng shui, Cristina Oxenti. Interviul este atașat mai sus. 

Fluxul de știri
0