Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Cele mai frecvente greșeli de înfrumuseţare pe care le fac femeile din Moldova

© Sputnik / Miroslav RotariDoina Ciubotaru și Ana Sîrbu
Doina Ciubotaru  și Ana Sîrbu - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", make-up artista Ana Sârbu și hairstylistul Doina Ciubotaru au vorbit despre cele mai frecvente greșelile pe care le fac moldovencele în realizarea machiajului și aranjării părului.
Cele mai frecvente greșeli de frumusețe pe care le fac femeile din Moldova

Pentru că femeile își doresc să arate bine întotdeauna, aceasta folosesc tot felul de produse cosmetice şi de înfrumuseţare. Cu toate acestea, probabil din lipsă de atenţie sau a cunoştinţelor în materie, unele dintre ele comit greșeli care le împiedică să arate impecabil.

Una dintre greșeli este alegerea unui fond de ten nepotrivit.

"În materie de machiaj, mă sperie când nuanța fondului de ten nu este combinată cu zona decolteului. Aceasta este prea întunecată sau prea deschisă. Din păcate, foarte des văd această greșeală. Totodată, doamnele și domnișoarele comit greșeli atunci când își accentuează mult prea tare, sau în unele cazuri deloc, pomeții", a subliniat make-up artista Ana Sârbu.

Pe lângă faptul că doamna sau domnișoara trebuie să aibă un machiaj potrivit, îngrijit și să folosească produse de calitate, aceasta trebuie să aibă grijă și de podoaba sa capilară.

Potrivit specialistei în coafuri, Doina Ciubotaru, cea mai frecventă greșeală pe care o comit femeile este atunci când nu au grijă de lungimea părului, lăsându-l să crească dezordonat și să formeze fire despicate.

"Cu cât mai des este tuns părul, cu atât mai repede va crește. În momentul în care firele sunt despicate, el se rupe și pieptănătura nu are de fapt nici un aspect îngrijit", a menționat hairstylistul.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0